Tarjoan asiakkailleni rentouttavaa, monipuolista ja ennen kaikkea hoitavaa klassista hierontaa. Tarvittaessa teen myös nivelten mobilisaatiota ja passiivisia venytyksiä MET tekniikan avulla. Käytän usein myös urheiluhierontaotteita. Hoitoihin voi kuulua mobilisoivaa hierontaa ja faskiahierontaa.  Joskus käytän kinesioteippausta jatkohoitona. Hieron myös raskaana olevia henkilöitä.

Jokainen hoito on yksilöllinen. Sen takia hoidot voivat olla erilaisia. Otan huomioon asiakkaan toiveet. Käytän luomuja hoitavia öljyjä ja vahoja. Myös hajuttomia ja sopivia allergikoille.

Vastaanottoni sijaitsee Liljendalissa rauhallisessa asuinalueella. Tänne on helppo ajaa ja on hyvät parkkimahdollisuudet. Keskustaan on vain 1,5km.

Osoite on Felixintie 8, 07880 Liljendal.

Koulutettuna hierojana kuulun Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden Terhikki-rekisteriin. Toimintani kuuluu potilasvakuutuksen piiriin. Minulla on salassapitovelvollisuus.

Tervetuloa!
Varaa aika


K L A S S I N E N   H O I T A V A   H I E R O N T A

Klassinen hieronta sopii hyvin niin lihasten hoitoon kuin rentoutumiseenkin. Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista. Hoidossa käytän erilaisia otteita kuten sivelyote, hankausote, puserteluote, taputusote, täristely- ja ravisteluote.

Hieronta tehostaa verenkiertoa, rentouttaa jännittyneitä ja väsyneitä lihaksia. Hieronta lievittää tai poistaa kokonaan kipua, parantaa imunestekiertoa ja poistaa kuona-aineet kehosta. Hieronta vähentää  myös turvotusta, nopeuttaa palautumista urheilun jälkeen, mutta ennen kaikkea hieronta tuntuu hyvältä ja rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hieronta sopii sinulle jolla on:

  • kireät ja jännittyneet lihakset.
  • päänsärkyä jännittyneiden lihasten takia.
  • ruuansulatushäiriö ns. ummetus
  • arpikudosta
  • jonkinlainen reumasairaus
  • paljon stressiä ja tarvitset rentoutua
  • nivelongelmia, kipua nivelissä tai liikerajoituksia.
  • hengitysvaikeuksia, ahdistusta
  • ryhtiongelmia

N I V E L T E N   M  O B I L I S A A T I O T A

Nivelmobilisaatio on niveleen ja sen kudoksiin kohdistettua liikehoitoa. Tätä tekniikkaa käytetään kun asiakkaalla on liikerajoitus. Tavoitellaan nivelen liikelaajuutta ja nivelväljyyden kasvua. Lisäämällä elastisuutta nivelkapseliin, nivelsiteisiin ja mahdollisesti muihin tukirakenteisiin. Näin nivelruston ja muiden nivelrakenteiden aineenvaihdunta paranee. Hoito parantaa myös nivelen asentoa ja kipu lievittyy. Mobilisaation tueksi käytetään hierontaa, fysikaalista hoitoja, venytyksiä ja mobilisoivaa hierontaa.


K I N E S I O T E I P P A U S T A

Kinesioteippaus on  ”uusi” hoitomuoto ja sen vaikutuksia tutkitaan yhä edelleen . Kinesioteippaus on kehitetty 1970-luvulla Japanissa.  Kehittäjänä on kiropraktikko Kenzo Kase. Tavoitteena oli luoda metodi, jolla hoito saataisiin jatkumaan terapiakerran jälkeen.

Kinesioteippi on 100% puuvillaa, pehmeä, kevyt ja allergiatestattu.

Kinesioteipillä pyritään vähentämään kipua, kasvattamaan nivelen liikelaajuutta ja vaikuttamaan liikkeen laatuun. Pyritään myös parantamaan kehon asentoa – ja liiketuntoa, optimoimaan kehon paranemisprosessia  ja vaikuttamaan lihastoimintaan. Kinesioteippi tehostaa  pintaverenkiertoa ja lymfavirtausta ja vähentää painetta.

Urheiluteippi ei ole sama kuin kinesioteippi. Kinesioteippi lisää liikkuvuutta ja nestekiertoa sekä vähentää lihasväsymystä ja turvotusta. Kinesioteippi korjaa ongelmaa oman toiminnan kautta. Urheiluteippi taas vähentää liikkuvuutta ja nestekiertoa, suojaa ja tukee niveltä. Teippi korjaa ongelmaa mekaanisesti.